Parker PTS Mobile – udskift slanger hurtigt, nemt og præcist

Parker PTS Mobile - udskift slanger hurtigt, nemt og præcist

 

PTS 8

Problemer med udskiftning af slanger?

 Det kan være en frustrerende proces at identificere og udskifte en defekt slange (luft-, industri- eller hydraulikslange). Bortkomne eller forældede styklister/manualer og kompleks slangeføring kan gøre det svært og tidskrævende at foretage identificering af slangen. Den eneste løsning er som regel at tage den defekte slange med til distributøren med henblik på udskiftning. 

PTS – hurtig, nem og præcis udskiftning af slanger

 PTS (Parker Tracking System) er udviklet for, at du skal undgå de sædvanlige problemer, når en slange er defekt, og der er behov for en ny identisk slange. Med PTS kan du udskifte slanger og komponenter hurtigt, nemt og præcist. Og nu kan det også lade sig gøre, mens du er på farten, ved hjælp af Parker's PTS Mobile app.

Kom i gang med PTS - få PTS label på dine slanger

 Næste gang du skal udskifte en slange, scanner du stregkoden på slangens PTS label, som er registreret i Parker's globale database. Find dernæst den nærmeste distributør i PTS systemet og bestil. Hvis du selv henter din slange, forsyner PTS Mobile dig med kort og rutevejledning til den nærmeste distributør via den indbyggede GPS i din smartphone.

 

PTS = UNIKT SOM ET FINGERAFTRYK

Kontakt:
Kontakt os på telefon +45 2030 3805 og hør, hvordan du kommer igang med PTS.